• Gøran Antonsen

Stall

Momarken

Fakta

Trener: Gøran Antonsen
Alder: 28
Hest: Larger Then Life

Om treneren

Begynte med ponnitrav, videre til ungdomskusk, stallmann og nå egen trener. Har vært hesteint hele livet, men ble ikke ordentlig bitt av travbasillen før 16 års alderen.  Har jobbet lengst hjemme med pappa, men har også perioder hos Kjell Teigen, Stefan Melander og Robert Bergh(Sverige og Frankrike). Har vært egen trener i snart 2 år og har 16 hester i trening hvor de fleste er unghester.

Min treningsfilosofi er at hestene må være ordentlig trent og at de må ha det godt: riktig trening, for og stell.  Hestene er toppidrettsutøvere og da er det vår jobb å gi dem de beste forutsetningene for at skal kunne prestere på topp.Treningen er i hovedbasis intervaller.
Har kjørt 2 kriterier, 1 Derby og vunnet kronprins Haakons pokalløp. I min første sesong som trener kom LIONEL som er en av norsk travsports største profiler om dagen.

Folk bør kjøpe andel i stall Momarken for at jeg er en ung hardtarbeidende trener med ambisjoner, og jeg vil gjøre det jeg kan for å få fram en flott hest for dere.

Om hesten

Larger Then Life er en 4-år gammel varmblodshest som hittil i karrieren har fått premie i 10 av 12 starter, vunnet 3 av dem, og gjort meget fine løp ved flere anledninger. Gøran tror at det finnes mer utvikling i hesten, og var klar i sitt valg på at det var dette som skulle bli Folkehesten Momarken 2016.