Stall

Drammen

Fakta

Trener: Renate Aarlie
Alder: 25
Hest: S.M.K. Spirit

Om treneren

Renate har drevet med trav- og ponnitrav siden hun var 10 år gammel. Sin travtrenerlisens fikk hun i 2011, og hun har allerede flere fine resultater å vise til. Hun har blant annet deltatt i samtlige NM for damer siden 2010 og ble montechampion i Bergen allerede i 2009.

-Jeg legger ekstremt mye vekt på trivsel og variasjon i treningen. Den som ikke vil løpe, løper ikke. Jeg oppfordrer alle til å kjøpe seg en andel i stall Drammen. Dette er en hest med stor kapasitet, og sammen tror jeg vi skal få det mye moro.

Om hesten

S.M.K. Sprit er en spennende unghest som har vist fine prestasjoner i banen. Av type er han en veldig rolig og snill hest som gleder seg til å få besøk av andelseierne sine, samtidig som han også har visst et stort talent som vi håper å forbedre ytterligere.
Renate Aarlie: – Spirit er en våken herremann. Han er lett i travet og virket til å ha nye fart inne. En stor og elegant hest med mye ugjort i banen! Absolutt noe vi burde kunne starte i 4 års løp med gjennom sesongen 👍 en fighter