• Martine O. Sørvik

Stall

Bjerke

Fakta

Trener: Martine O. Sørvik
Alder: 26
Hest: M.H.Fantomet

Om treneren

Martine er relativt fersk som trener som holder til på Årnes i Akershus kommune, men har allerede fått sin første trenerseier i DNTs unghestserie, samt varmblods. Dette skyldes nok at hun har opparbeidet seg god erfaring gjennom arbeid over flere år for noen av Norges beste trenere som Trond Anderssen og Erik Killingmo. Hun har vært oppasser og skjøttet det daglige rundt topphester som f.eks. Kejser K.D. (har tjent mer enn 1,7 mill og travet 11,1) i tillegg til at hun selv eier og trener topphesten French Destiny som blant annet står med V75-seier i Sverige.

– Hester er toppidrettsutøvere og skal behandles deretter. Det betyr at ingenting må overlates til tilfeldighetene hverken når det gjelder fòr, trening, skoing eller annet utstyr som hesten bruker. Jeg oppfordrer alle til å kjøpe en andel i stall Bjerke, og lover å gi alt, både i form av innsats og tilbakemeldinger, på å få fram en best mulig Folkehest for dere. Det er bare å komme på besøk!

Om hesten

M.H. Fantomet er en spennende kaldblodshest som har vunnet 5 løp og løpt inn 232.091 kroner hittil i karrieren. Helsemessig er han i veldig fin stand og han har som best travet 27,3 hvilket er en bra tid i sitt grunnlag. Han har gjort det ganske bra til nå, men mitt mål er å få ham til å bli enda bedre, og jeg har tro på en fin sesong for ham.