Lurer du på noe?

Vi har samlet en rekke vanlige spørsmål angående Folkehesten.
Finner du ikke svaret du leter etter kan du sende oss en melding her.

Når kommer utbytte fra 2016-sesongen?

Utbytte fra 2016-sesongen, vil bli utbetalt 31. januar 2017.

Jeg får ikke logget inn på "Min side"

Husk at foran hver sesong, må alle registrere seg på nytt. Det skjer automatisk som en del av prosessen når du kjøper/registrerer din første andel.

Dersom du har kjøpt andel, men har glemt passordet, vennligst benytt «Glemt passord»-funksjonen som du også finner på «Min side».

Jeg får ikke e-post med kvitteringer, passord, gavekort, nyhetsbrev m.v. fra Folkehesten.no

Vi har opplevd at spesielt brukere med e-postkontoer fra Gmail eller Hotmail, melder at de ikke får e-post fra oss. I de aller fleste tilfellene, har e-posten kommet frem, men av årsaker vi ikke har kontroll over, har de blitt lagt i andre mapper enn i innboksen. Dette kan også gjelde andre e-posttilbydere.

Har du Gmail-adresse:

Logg inn på e-postkontoen din. Klikk på «Mer» i venstremenyen. Klikk deretter på mappen «Søppelpost». Der finner du e-posten i fra Folkehesten. For å unngå at fremtidig e-post havner i denne mappen, høyreklikk på meldingen og velg «Ikke nettsøppel».

Har du Hotmail-adresse:

Logg inn på e-postkontoen din. I venstremenyen, klikk på «Søppelpost». Der finner du e-posten i fra Folkehesten. For å unngå at fremtidig e-post havner i denne mappen, høyreklikk på meldingen og velg «Ikke søppelpost».

Hvem kan være med som andelseier i Folkehesten?

Alle kan i utgangspunktet være med, men den som kjøper andelen må være over 18 år.

NB! Folkehesten arrangeres ikke i 2017.

Hvordan blir jeg andelseier i Folkehesten?

Andeler i Folkehesten selges normalt i tidsrommet 1. desember til 31. januar. Om du ønsker å kjøpe andeler utenfor dette tidsrommet, kontakt DNT via e-post folkehesten@travsport.no.

For å bli eier, gå inn på www.folkehesten.no eller kontakt din lokale trav- eller galoppbane. Selv om du har vært med i Folkehesten tidligere, må du registrere deg på nytt. Brukernavn/passord fra tidligere sesonger vil ikke fungere.

NB! Folkehesten arrangeres ikke i 2017.

Hva koster det?

Det koster 399,- som er en engangsinnsats. (429,- ved kjøp via SMS.)

NB! Folkehesten arrangeres ikke i 2017.

Hvor mange andeler er det i hver hest?

Det er 1000 andeler pr. hest.

Når kan jeg kjøpe andeler?

Mellom 1. desember og 31. januar under forutsetning av at det fortsatt finnes ledige andeler.

NB! Folkehesten arrangeres ikke i 2017.

Hvor lenge varer eierskapet i Folkehesten?

Hesten står fysisk hos treneren allerede fra 1. desember, men registreres på sine nye eiere først når stallen er fulltegnet. Konkurransesesongen varer i fra 20. januar til midt i november. Endelig avslutningsdato blir offentliggjort før sesongen tar til.

Hvilken eller hvilke hester bør jeg kjøpe andel i?

Vi anbefaler alle å kjøpe en hest som står oppstallet i nærheten av der man bor. Da er det mest sannsynlig at du får fulgt hesten din på nært hold. Tenk om den blir kjempegod! Selv om hestene har ulike prestasjoner bak seg, betyr det ikke at fremtiden blir identisk. Noen utvikler seg litt, andre veldig mye.

Hva skjer med hesten etter at sesongen er over?

Etter sesongslutt blir hesten solgt og salgssummen fordelt på andelseierne.

Hvordan lager jeg et gavekort?

Først må du ha kjøpt minst en andel og deretter være logget inn på «Min Side». Her finner du «Mine andeler» i menyen til høyre. Klikk på denne, og deretter på valget «Gi gave» som fremkommer i neste skjermbildet. Følg anvisningene og oppgi navn og antall andeler på den du ønsker å gi bort til. Når du er ferdig, vil du få tilsendt et gavekort på e-post som du kan skrive ut (og pakke inn dersom du ønsker det).

Hvordan laster jeg ned et andelsbevis til min pc?

For å laste ned ditt eget andelsbevis må du være innlogget på «Min side».

Etter innlogging, gå til «Mine andeler» som du finner i menyen til høyre i skjermbildet. Klikk deretter på last_nedfor å laste ned.

Det er noe feil med gavekortet

Dersom du har skrevet noe feil på gavekortet, f.eks. at mottagerens navn er stavet feil, bare logger du deg inn med brukernavn/passordet som fremkommer av gavekortet, og registrerer gavekortet tilbake på din e-postadresse. Da får du andelen tilbake på din brukerkonto slik at du under «Mine andeler» på «Min side» kan lage et nytt gavekort.