Endelig!

Larger Then Life har vært forfulgt av utur i hele år. I lunsjtravet på Bjerke torsdag kunne endelig andelseierne rundt Folkehesten Momarken juble for seier.

Gøran Antonsen hadde lagt andre planer og måtte overlate tømmene til pappa Cato (med over 3500 seiere å vise til). Bak bilen løste Larger Then Leife hyggelig, men uten mulighet til å hindre hysterisk raske Cornetto Man føringen. Med den hissige krabaten i tet var det duket for tempo over forestillingen, noe som passet Larger Then Life bra på den tungsprungene banen. Styrke har han nemlig nok av.

På den siste bortre langsiden koblet Folkehesten grepet om løpet, og ved hjelp av intens maning fra Cato, holdt han forspranget helt inn til mål og vant i suveren stil.

Larger Then life travet 1.17,8a/2100 meter, og fikk 10.000 kroner for innsatsen.

Jobbet for eieren
Etterpå var det en lykkelig Cato Antonsen som uttalte seg. Ikke bare synes han det er like morsomt å vinne løp, han tenkte også på sønnen og eierne underveis
– Gøran visste at han kjøpte en fin hest, men så oppstod det mye småtull. Etterpå ballet det på seg. Nå er hesten tilbake der han var da Gøran plukket han ut, etter at han har gjort en fantastisk trenerjobb med hesten.
– At jeg jobbet med hestene hele veien skyldtes at jeg tenkte på guttungen (Gøran, red.anm) og alle eierne. Dette var virkelig fortjent, avrundet en fornøyd Cato Antonsen.