En trener av Folkehesten Momarken takker av….

Så var siste løp kjørt for Nordby Balder som Folkehesten Momarken. Både hest og trener Odd Arne Sagholen har levert sine saker på beste måte. En takk skal også rettes til de andre på Stall Sagholen. I landskonkurransen endte Nordby Balder på en sterk andreplass med 177 poeng. Suveren vinner var hesten fra Forus, Solør Svarten. På tredje fulgte Mjølner Oda fra Klosterskogen.  Nordby Balder har i år startet 16 ganger. Det har resultert i fem seire og hele 12 ganger blant de to beste! Som best har han travet 1,23,4. Det gjorde han i et seiersløp på Momarken. Tiden er den beste i år på banen innen kaldblods rasen. I penger har han kjørt inn kr. 178.111. Det gir i gjennomsnitt over 11.000 pr. start!  Totalt i sitt liv har han bare startet 22 ganger, og han har nå er grunnlag på kr. 220.611. Denne hesten har antagelig flere gode år foran seg. Sist lørdag ble Nordby Balder solgt på auksjonen på Bjerke. Han gikk for hele 180.000 – og ble med Odd Arne hjem igjen! Ca. 25 av de tidligere eierne meldte sin interesse om å være med videre. Noen med flere enn en andel. Dermed fikk hesteiere.no tilslaget , og vi skal følge både hest og trener nøye videre. Momarken retter en stor takk for et godt utført arbeide – Nordby Balder, Odd Arne, Lisbeth m.flere.

OG EN NY KOMMER….

Gøran Antonsen er som kjent valgt som Momarkens nye Folkehest trener. Som sønn av velkjente Cato har det vært hest for alle « penga « i mange år. Gøran, som har blitt 28 år, har kjørt over 1000 løp i sitt liv. Det er vel likevel som trener han har bemerket seg mest. Han satser mest på unghester, men har i den siste tiden blitt mest kjent som trener og eier til stjernehesten Lionel. En kamerat er forresten med på eiersiden. Lionel var av våre beste som både 3 og 4-åring, men har etter at han ble flyttet til Frankrike slått ut i full blomst. I år har det blitt syv seire og over 3,3 mill. innkjørt! Gøran har også kjøpt seg gård bare et par-tre steinkast fra Momarken. Om kort tid blir det kjent hvilken hest som blir Folkehesten Momarken 2016. Vi ønsker lykke til – og kjøp andeler fra og med 1. desember!

TA MED VENNER OG KOLLEGAER PÅ ET FØRJULSBESØK PÅ MOMARKEN!

Vi har trav på Momarken, i tillegg mandag 30. november, tirsdagene 8., 15. og 22. desember. Her får du nydelig julemat i en trivelig førjulsstemning. Og hvem vil ikke fylle opp lommeboka nå rett før jul? Desember avsluttes med V75 stevne mandag 28. desember.