En andel til?

I skrivende stund er 5 av årets 11 hester utsolgt, men av de øvrige 6 er det fortsatt uvisst hvem som får være med i Folkehesten 2016.

I et forsøk på å få med alle hestene, har vi i dag bestemt oss for å utvide salgsperioden fram til og med 7. februar, men da er det også stopp. Med litt mer enn 9 dager igjen av salget av andeler i Folkehesten 2016, er det solgt drøyt 9500 andeler, mens fortsatt er i underkant av 1600 andeler ledig. For hvert tusen tall vi passerer, er vi sikret ytterligere en ny hest, hvilket betyr at vi p.t. er garantert minst 9 hester. Dersom det ikke alle andelene blir solgt, vil andeler fra de hestene som har tegnet færrest andeler, flyttes over i de andre andelslagene slik at disse blir fylt opp. (Se Folkehestens avtalevilkår her. ) I øyeblikket er det bare 34 andeler som skiller de to stallene som kniver om å unngå den lite attraktive sisteplassen.

For å bidra til å sikre at akkurat DIN hest kommer til start i 2016, oppfordrer vi alle dere som allerede har kjøpt andel, eller kjøpte andeler i fjor, om å tenke etter om det ikke er noen dere kjenner som hadde blitt glade for å bli hesteeier i 2016. Husk at 2015-sesongen ga hele 37 seire, og at andelseierne fra den sesongen fikk over 3 millioner kroner i utbytte. Kanskje du kunne tenke deg en andel ekstra selv også? Eller i en annen stall?

Våre eksperter hevder at årets konkurranse på papiret ser meget spennende ut, og med meget flotte hester, så muligheten for nok en sesong med spenning, opplevelser og turer til seremoniplas, bør være god! Husk også at du kan følge hesten din via vårt videoarkiv på folkehesten.no, slik at du kan se løpene til favoritthesten din igjen og igjen gjennom hele sesongen.

Til deg som allerede er andelseier; Lykke til med årets sesong! Kanskje du skulle få med en venn eller nabo også?
Til alle dere andre: Husk de fantastiske sesongen dere har fått være med på både i 2015 og i 2014. Håper dere blir med i år også!