Bli med Balo videre!

Det nærmer seg Folkehest-auksjon og dermed avslutningen på sesongen vi har hatt sammen som medeiere i Veels Balo. Eller..det vil si at det er store muligheter for å bli med videre som eiere av denne flotte hesten. Veels Balo er en grei og trivelig hest som Gry og hennes team setter stor pris på.

Årets sesong startet noe trøblete, men Balo har gjennom gode resultater absolutt vist at han har mer å hente i løpsbanen. Gry vil gjerne ha Balo med hjem til Soltun Gård etter auksjonen lørdag og inviterer flere til å være med som andelseiere. Ta kontakt med Gry for nærmere info. Gry treffes på tlf: 905 56 590.

Vi retter en stor takk til alle andelseierne i Stall Nord-Norge 2016! Dere har vært tålmodige eiere som har fått oppleve at Balo har levert flere gode resultater etter sitt «comeback». Balo har satt stor pris på alle som har vært innom på besøk både under rekonvalesensperioden og ellers gjennom årets sesong. Balo er i disse dager i gode hender hos Maja på Norsk Hestesenter. Balo trener fortsatt på og rapporteres å være sprek og glad i trening.

Ta kontakt med Gry, bli med å få Balo tilbake til Nord-Norge igjen!